Boekjouw
food line-up

Zoek jij frisse catering en wil je eten in de spotlight zetten op een bedrijfsfeest, congres of zakelijk festival? In 5 simpele stappen staat op jouw evenement een eigentijds catering concept.

Stap 1

Leuk je te ontmoeten!

Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact op of fiets gezellig langs.. Enige wat we nodig hebben is een datum, locatie, aantal gasten en een indicatie budget. Wij gaan met veel plezier direct aan de slag!

Stap 2

Ons voorstel

Wij nemen contact met je op om het evenement door te nemen en maken een concept en offerte. Wij zijn jouw enige aanspreekpunt voor de catering gedurende de hele organisatie van het evenement.

Stap 3

Jouw eigen Line-up

Wij stellen een op maat gemaakte line-up samen uit ons netwerk van ruim 200 food & drank ondernemers. Daarnaast diepen we jouw thema, merk of gelegenheid verder uit door unieke cateringconcepten en gerechten te ontwikkelen. Als je wilt voegen we randprogramma’s, entertainment, gekke gimmicks en aankleding toe.

Stap 4

Onze pre-productie

Logistiek, productionele behoefte, menu’s, aankleding en een enthousiast team voor de dag zelf; wij gaan aan de slag. Ons professionele team houdt van een persoonlijke aanpak en is zeer ervaren in het organiseren van evenementen. We nemen je alles uit handen zodat jij kan genieten.

Stap 5

Jouw evenement

Er staat een cateringconcept dat van kop tot staart geregeld is. Maak dus vooral een rondje langs alle bijzondere concepten en chefs van jouw Line-up en geniet ervan!

GAME CHANGING CATERING

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form