Keuken

Frans comfortfood

Signature Dish

Tart met zoete aardappel en verse geitenkaas

Events

Lunch & congres

Rose Deglon van ChezRosie verkocht haar 2 restaurants in Parijs om haar spullen te pakken en naar Amsterdam te vertrekken. Goed nieuwsvoor ons, want ze nam haar door de Parijzenaren zo geliefde quiches, knetterverse salades en verrukkelijke zoetigheden mee.

Rose rolt vers deeg op een houten werkblad
Aardbeientaart op een houten plank

In the Line-up

ChezRosie

Rose’s restaurants Tomboy & Boy stonden bekend om hun heerlijke huisgemaakte gerechten. Een menu dat comforting, genereus, vers en briljant in zijn eenvoud is. Elke dag maakte Rose eigen handig van kraakverse maar eenvoudige ingrediënten haar salades, soepen, tartines, tarts en desserts. Elk met een snuf van die moeiteloze Franse ‘je ne sais quoi’.

Menuboek

Kleine taartjes en stukjes cake op planken op een betonnen ondergrond
Kleine taartjes en stukjes cake op planken op een betonnen ondergrond
Rose rolt deeg over een laag bakblik
Kleine taartjes en stukjes cake op planken op een betonnen ondergrond
Rose rolt deeg over een laag bakblik
Kleine belegde stukjes brood met sardinepaté op een blauw bord voor lunch

Chef worden?

Meld je hier aan als chef