BORRELPLANK 2050 - MENU LOWLANDS '19

9/9/2019

BRASSERIE 2050 VAN LOWLANDS 2019 2/7

Gerecht 2: Zo borrelen we in 2050

Elk gerecht serveert een voedselvraagstuk en geeft antwoord op de prangende vraag:
Hoe gaan we in het jaar 2050 tien miljard monden voeden?

In opdracht van Rabobank stond dit jaar Brasserie 2050 weer op Lowlands. Samen met chef Gilbert Kolff & Samuel Levie hebben we weer een fantastisch menu geserveerd. Was je niet op Lowlands (of wel) en ben je benieuwd wat er op het menu van de toekomst stond? Lees dan mee.

BORRELPLANK 2050

Charcuterie van gerookte rode biet / koolrabi / rettich / paté van linzen en paddenstoel / crackers / tafelzuur

In de westerse wereld eten we gemiddeld meer dierlijke producten dan goed is voor onszelf en de planeet. Vlees- en zuivelproductie hebben een flinke impact op de aarde en daarom zullen er in de toekomst vaker plantaardige gerechten op je bord verschijnen. Onze chef gebruikte Japanse fermentatietechnieken voor iets wat je nooit eerder proefde. We beloven je, die brie of ham mis je niet!

Geschreven door:

‍Lizzy

lizzy@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787