Dé 5 buiten eventlocaties van het moment

6/3/2020

Langzamerhand wordt het langer licht en stijgt het kwik. De lente komt eraan en wij hebben er zin in. Lekker buiten spelen op evenementen in de open lucht is toch wel heel erg lekker. Lees mee met onze top 5 buiten locaties voor evenementen:

1.     Weelde, Rotterdam

Nieuw ontdekt in Rotterdam West. Een bijna twee hectare landgoed vol mogelijkheden. Heel tof en er worden mooie plannen gesmeed met elkaar voor dit jaar. Waar Weelde is, is een weg. Perfect voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of jubileum event tot 3000 man.

2.     Westergas, Amsterdam

Op steenworp afstand van ons eigen kantoor ligt de Westergas. Behalve fantastische binnenlocaties hebben ze ook buiten mogelijkheden. Het was echt een feestje om vorig jaar in de open lucht te koken tijdens de lancering van Westergas. De vergunningen voor compleet evenementen zijn beperkt maar alleen al het Westerpark erom heen voor een wandeling is al heerlijk.

3.     Eiland van Maurik, Maurik

Vorig jaar stonden we voor het eerst op eiland van Maurik voor een food festival. Centraal gelegen in het land en een ideale plek voor food festivals. Op dit unieke eiland midden in de Betuwe waan je je instant op vakantie; omringt door water en natuur. De perfecte locatie voor een unplugged congres of kwartaalmeeting. Ook een actief evenement is mogelijk met alle buiten activiteiten. Wij kijken in ieder geval weer uit naar het volgende event hier!

 

4.    Thuishaven, Amsterdam

Tussen de zwierende kranen en het industriële spoort van de Port of Amsterdam, ligt Thuishaven: de culturele vrijhaven van de stad. The Food Line-up hearts Thuishaven sinds hun opening en nu nog meer gezien hun duurzame ambities. Deze locatie is bij iedereen bekend als als een eigenzinnige evenementenlocatie voor iedereen met lef en die zin heeft in een andere sfeer. Je voelt je hier thuis als je op zoek bent naar ene mooie mix van binnen vergaderen met een buiten borrel of zakelijk festival. Of pak uit met een thema extravaganza of Cirque du chique met bijzonder diner in een van de circustenten.

 

5.    Heineken Experience dakterras, Amsterdam

We kennen allemaal de Heineken Experience, gevestigd aan de Stadhouderskade sinds 1868 in het toen al iconische pand van de brouwerij. Er zitten wel wat restricties aan op het dakterras een evenement organiseren maar hé dan zit je wel op een van de meest centrale plekken van Amsterdam, mét prachtig uitzicht over de hele stad! Afgelopen zomer mochten wij hier twee maanden lang een zomer food court runnen. Maar ook voor een lunch tot productlancering, zomerborrel of walking dinner, hier zit je goed. Vraag HEX naar de door The Food Line-up speciaal ontwikkelde menu's voor deze prachtlocatie.

Krijg jij ook zin om naar buiten te gaan met je evenement? Snappen wij, stuur gerust een mail naar events@thefoodlineup.nl.

Geschreven door:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787