Dit eet je bij Brasserie 2050 - Steak Tartare

13/8/2018

Deze vrijdag gaan we van start met Brasserie 2050 op Lowlands. We gaan heerlijke brasserie-gerechten serveren die nét een beetje anders zijn. De gerechten komen uit de culinaire masterminds van Gilbert Kolff en Samuel Levie en zijn tot stand gekomen dankzij echte food pioniers uit Nederland. Proef bijvoorbeeld deze 'hybride' klassieker: steak tartare.

Al sinds de oprichting van The Food Line-up – en eigenlijk al ver daarvoor – stimuleren we onze omgeving om minder vlees te eten. Op zakelijke evenementen bieden we standaard vegetarische en veganistische alternatieven naast het vlees- en visaanbod.

Om vleesliefhebbers (zoals wijzelf) ook een lekker en duurzaam alternatief te bieden, geloven we in ‘hybride’ gerechten. Samen met chef Gilbert Kolff hebben we een van de meest populaire brasserie-gerechten hybride gemaakt. Een steak tartare die voor de helft is gemaakt van rundvlees van natuurgrazers uit de Flevopolder en voor de andere helft uit watermeloen en paprika.

Het resultaat is een heerlijke steak tartare die nauwelijks onderdoet aan het origineel (deze 3FM-dj vindt ‘m zelfs lekkerder). Ook benieuwd hoe deze hybride versie van een klassiek vleesgerecht smaakt? Kom langs Brasserie 2050 op Lowlands. We zijn van vrijdag tot en met zondag de gehele dag tot laat open. Reserveren is niet verplicht

Lees hier meer over Brasserie 2050 en blijf ons volgen op Facebook en Instagram.

Geschreven door:

Joakim

:

joakim@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787