VACATURE: Freelance senior eventmanager

11/3/2021

Voor onze evenementen zoeken wij freelance (senior) eventmanagers. Jij bent als eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van het evenement en alle aspecten van catering die hierbij komen kijken. Van keuken, tot bars, service, mogelijke inrichting van meubilair en aankleding. Bij grotere evenementen werken we met een verdeling van rollen met bijvoorbeeld nog een extra supervisor voor food, bar en/of personeel.  

Op het evenement zijn jouw belangrijkste taken van opbouw tot show en afbouw:

1.      Aanspreekpunt en contactpersoon opdrachtgever  

a.    Gedurende het hele evenement schakel jij met onze opdrachtgever. Je bent continu met elkaar in contact en schakelt snel, professioneel en gastvrij.

b.    Bij grotere projecten komt het vaak voor dat wij jou als eventmanager eerder bij het project betrekken, zodat je de voorbereiding voor het evenement al kan coördineren.

2.     Het aansturen van jouw team  

a.    Goede input = goede output: Jij zorgt dat je voor de opbouw al precies weet hoe je team eruitziet, dat iedereen uitstekend gebriefd is, wie je op welke plek wilt hebben en hoe je de op- en afbouw gaat aanpakken.

b.     Sfeer en cultuur: zorg ervoor dat iedereen er zin in heeft en ook duidelijk weet wat wij en jij verwacht.

c.   Jij bewaakt de tijdsplanning gedurende de dag en zorgt ervoor dat jouw hele crew van supervisors, chefs en bediening op tijd klaar staat.


3.     F&B

a.    Jij stuurt van barren tot keuken aan, van inrichting tot afbouw.

b.    Jij kent het verhaal van onze specialist, de menu’s en allergenen en draagt dit ook over aan de medewerkers en controleert op HACCP.

c.    Kwaliteitscontrole: met de chef(s) proef jij de gerechten en bewaak je hoe het meegaat.

4.    Logistiek

a.    Er is een duidelijk op- en afbouwplan waarbij jij rollen hebt toegekend.

b.    Leveringen verlopen volgens jouw plan en contactpersoon.

c.    Aanmelding crew: jij zorgt ervoor dat alle crew die rondloopt goed wordt ontvangen en geïnformeerd. Ook het weer uitchecken houd jij netjes bij.

5.    Duurzaamheid

The Food Line-up is B Corp gecertificieerd, duurzaamheid is de essentie van ons bedrijf. Tijdens evenementen merk je dat door het aanbod van eten. Jij als eventmanager maakt het verschil in het voorkomen van food waste, het verwerken van reststromen en het zorgen voor een zorgvuldige afvalverwerking in lijn met de vereisten van de locatie.

We werken met een divers team met mensen van verschillende achtergronden. Dat vinden we belangrijk. Het oog hebben voor cultuur- en ervaringsverschillen in je aanpak helpt ervoor dat iedereen zich volledig gewaardeerd voelt en de service op het evenement naar een ongekend niveau brengt.

Functie vereisten:

·       Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als event- en/ of partymanager op (zakelijke) evenementen

·       Talen: Nederlands (vloeiend), Engels (goed)

·       Jij houdt van beter eten en duurzaamheid vind jij meer dan belangrijk.

·       Jij hebt je diploma’s Sociale hygiëne, BHV, EHBO is een pré.

Vaardigheden

-       Teamplayer: Alleen teamspelers functioneren als een geoliede machine. Jij bent dan ook de aandrijving en motorolie van die machine.

-       Een geweldige eventmanager is een optimist die nooit in paniek raakt. Jij weet flexibel te schakelen als iets anders loopt dan gedacht.

-       Productkennis: horecavaardigheden van een fust verwisselen tot het kennen van de meest voorkomende allergenen: you know the drill.

-       Jij weet wie The Food Line-up is en waar we voor staan.

Reageren

Horen we daar een ‘Dit ben ik, dit kan ik’? Of heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@thefoodlineup.nl.

geschreven door:

Maartje

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787