HelloFresh 5 jaar!

7/3/2019

Wat de klant vroeg:

Hello Fresh vierde haar 5-jarige bestaan en pakte uit met vaste klanten, leveranciers en relaties. Dit was een van de weinige contactmomenten voor Hello Fresh met hun klanten dus ze wilden dat ze het merk goed konden beleven.


Wat we hebben bedacht:

Op de dag zelf was er van alles te doen. We hebben gezorgd voor een interactieve dag met voor ieder wat wils en geschikt van jong tot oud. Kinderen konden meedoen met een workshop zelf ijs maken, je kon aanschuiven in Brandt & Levie's 'worst kept secret' worstenbar, meedoen met een Food Quiz onder leiding van voormalig masterchef finalist Naresh of appeltaartjes bakken met Hidde de Brabander. Er was een Hello Fresh markt met alle leveranciers van het merk om heerlijk te kunnen shoppen.

Dit was de executie:

Een heerlijke dag vol met eten en de unieke gelegenheid om het merk 'Hello Fresh' live te beleven. De leveranciers kregen de kans om zichzelf te laten zien en een ode aan echt eten en ambachtslieden werd er gebracht. Het was een feestelijke dag, ongedwongen en informeel waar de gasten hebben kennis kunnen maken met 'Hello Fresh'.

Dit vond de klant ervan: “Flexibel, fun en creatief! The Food Line-up heeft aan alle facetten van het Hello Food Festival een bijdrage geleverd; van concept tot copy en van productie tot programmering. Al met al een hele fijne samenwerking”.

geschreven door:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 14H
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787