ZAADBROOD MET ZAADDIP - MENU LOWLANDS '19

26/8/2019

BRASSERIE 2050 MENU VAN LOWLANDS 2019 1/7

Gerecht 1: Het bewijs dat biodiversiteit niet saai is.

Elk gerecht serveert een voedselvraagstuk en geeft antwoord op de prangende vraag:
Hoe gaan we in het jaar 2050 tien miljard monden voeden?

In opdracht van Rabobank stond dit jaar Brasserie 2050 weer op Lowlands. Samen met chef Gilbert Kolff & Samuel Levie hebben we weer een fantastisch menu geserveerd. Was je niet op Lowlands (of wel) en ben je benieuwd wat er op het menu van de toekomst stond? Lees dan mee.

ZAADBROOD MET ZAADDIP

Aan bijna al het leven op aarde gaat zaad vooraf. Goed zaad dat beschikbaar is voor iedereen is dan ook essentieel voor een gezond voedselsysteem. In Nederland zijn we steengoed in het maken en ontwikkelen van nieuwe soorten zaad die opgewassen zijn tegen het veranderende klimaat. Wij hebben een brood gebakken met daar in verschillende zaadsoorten die belangrijk zijn voor de wereldwijde voedselvoorziening.

Een brood van bakkerij MAMA uit Amsterdam gebakken met zaadsoorten zoals mais, haver, teff, sorghum, tarwe die belangrijk zijn in de wereldwijde voedselvoorziening. Geserveerd met een heerlijke zonnebloempittendip.

Deel je brood & je zaad.

Fotograaf: Mitchell Van Voorbergen

Geschreven door:

‍Lizzy

lizzy@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787