#NEW IN JANUARI

1/1/2020

NIEUW NIEUWER NIEUWST


Setting the trends for 2020…Vanaf dit jaar komen we elke maand bij je terug voor
een update van alles wat nieuw is. Nieuw assortiment, nieuwe chefs en nieuwe
concepten. Maar allereerst natuurlijk een heel gelukkig nieuw jaar!


VEGANUARY – NIEUW ASSORTIMENT
The vegan movement was de snelst groeiende lifestyle trend in 2019 en groeit door in 2020. Onze specialisten zijn voorlopers in deze nieuwe trend en zijn super druk om te innoveren in hun keukens om steeds meer plantaardige opties te serveren. Een van hun is Sharp Sharp die wij al volop wisten te vinden voor mind blowing zoete taartjes en nu ook een hartig assortiment hebben zoals een Salty Muffin met olijf, tomaat, catchup, dreamcheese chives en augurk.
Een super lekkere treat voor een congres of als borrelhap.


BRASSERIE 2050 - NIEUW CONCEPT
Samen met Rabobank krijgt het circulaire paviljoen van Brasserie 2050 een compleet nieuw menu voor de Horecava. We zetten vier dagen een restaurant neer zónder iets in te kopen. Geen drukwerk, geen decoratie, geen ingrediënten en 360 graden waste verwerking. Een mooi experiment en goede uitdaging!

Een kleine sneakpeek van het ambitieuze menu:
Ciruculaire Velouté
Velouté van lokaal gekweekte paddenstoelen op koffiedik, geserveerd met een kruidenpesto van oud brood en groene kruiden van afsnijdsels.  


Knol wellington
Wellington van knolselderij met duxelles (overblijfselen van paddenstoelensoep), geserveerd met een crème van gerookte afsnijdsels en een demi glacé van geroosterde groentekontjes en schillen.  


Fruit cheesecake
Crémeux van rijp fruit in een roomboter tartelette met merengue 

DRY JANUARY – NIEUW DRANKJE

Wist je dat het maar drie weken duurt om een gewoonte te doorbreken? Dit kan jouw manier zijn voor een gezonder en beter drinken op de lange termijn. FOMO krijg je niet met onze tip! Dit is wat je kan drinken als je niet drinkt:

Onze favoriet Butcha! Super makkelijk te maken en een super smaakvolle alcoholvrije kombucha cocktail:

MILLENIAL MULE
100ml Butcha Ginger & Kaffir Lime kombucha
40ml Kever Genever 0,0%
10ml lime juice
Gebruik een hoog glas, vul met crushed ijs en garneer met een limoenschijf.

Leuk om te weten: de hele maand januari én februari zorgen wij voor een sober geprijsde nieuwjaarsborrel. Voor de stock sale borrel betaal je nu slechts €12,50 p.p. in plaats voor €20,- p.p. voor een dranken-arrangement voor vier uur.

Interesse? Mail voor meer informatie naar events@thefoodlineup.nl.

Geschreven door:

‍Lizzy

lizzy@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787