Brasserie 2050 - Ready made dinerbox

5/11/2020

Deze circulaire box is een ode aan korte ketens en lokale boeren. Onze chef Gilbert Kolff werkt met toekomstbestendige ingredienten: van zeewier tot boter met weidekruiden. We werken in dit menu met ingredienten van boeren die door Corona nauwelijks afzetmarkt meer hebben en no-waste groenten.

Voorbeeld menu:

Ambachtelijk desembroodje met boerenboter

Plantaardige bouillabaisse met zeewier croutons

Tartelette van in miso gemarineerde knolselderij, saus van eigen oogst aardpeer, ‘geroosterde aardappelschil’-aardappel puree’ met winterse salade en krokante granen

Panna cotta met duindoorn en in koffie gegaarde peer, crumble van Rotterdamse single bean chocolade

Wil je hier snel meer va weten of dit diner boeken? Laat het ons weten: events@thefoodlineup.nl

Geschreven door:

Maartje

maartje@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787