#NEW - February

3/2/2020

We leven in een wereld waar alles zo snel gaat. Je hebt je bord nog niet leeg of de volgende food hype wordt alweer geserveerd. Daarom elke maand een update van alles wat nieuw is bij The Food Line-up. Nieuw assortiment, nieuwe drankjes, snacks of hypes.

 

NIEUW ASSORTIMENT - SALAD BAR

Claire woont al heel lang niet meer down under en kwam na een culinaire wereldreis terecht in Amsterdam. Good for us want het viel haar op dat er weinig prepared healthy food was. Tijd dat salades worden gezien als main i.p.v side dish. Nieuw in haar assortiment zijn gezonde basis salades met linzen, gemarineerde biet en geroosterde pompoen. Haar eigen favoriet is de parelcouscous met tabouleh en granaatappelpitjes.

Perfect voor op congressen als Ottolenghi style salade bar.

 

NIEUW DRINK -PTTHEE

Bij The Food Line-up schenken wij een nieuwe huis thee. Namelijk de kruidenthee die de Nederlandse natuur herstelt: ptthee. Met een glas ptthee zorg je voor de terugkomst van bijen, vogels en insecten. De jongens van ptthee zaaien bloemen en kruiden bij boeren waarmee ze de Nederlandse biodiversiteit vergroten. Met een glas vol Nederlandse kruiden draag je dus al bij, makkelijker wordt het niet. 

 

NIEUW SNACK - CARIBBEAN LOADED FRIES

Al sinds the beginning of time werken wij met Joeri. In zijn StudioBrandstof kookt hij veel Aziatisch of Indiaas als zijn alias Joeri Tandoori.Hij blijft verrassen en nu nieuw op zijn menu: Loaded sweet potato fries meteen Jamaicaanse touch. Drie opties zoals langzaam gegaarde beef, kip van de BBQ of jackfruit. Echt een traktatie of als maaltijd op feestavonden, borrelmomenten of festivals.  

Extra leuk: van de schillen maakt hij een natuurlijke soda; Potato Fly. Watch the space, you heard it here first.

Geschreven door:

Julian

julian@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787