Ontmoet de culinaire masterminds achter Brasserie 2050

7/8/2018

Van Rabobank en MOJO kregen wij de opdracht om een gloednieuw horecaconcept op Lowlands neer te zetten. Toen we eenmaal wisten dat we het restaurant van de toekomst wilden neerzetten, schakelden we de hulp in van twee goede bekenden van ons: chef Gilbert Kolff van FONDRotterdam en Samuel Levie van Food Cabinet én Brandt & Levie.

 

Chef Gilbert Kolff is een van onze specialisten waarmee we vaker diners en congressen hebben georganiseerd. Gilbert heeft in vele toprestaurants in Spanje gewerkt en is sinds een aantal jaar terug in zijn hometown Rotterdam waar hij met zijn eigen bedrijf FONDRotterdam culinaire concepten bedenkt en uitvoert voor zakelijke opdrachtgevers. Samen met zijn partner Nienke weet hij thema’s fijn te vertalen naar culinaire concepten. Naast een creatieve man kennen we Gilbert vooral als een duurzame chef die nadenkt over de oorsprong en het gebruik van ingrediënten. Daarmee is Gilbert de ideale chef om na te denken over een future proof menu.

 

Om het verhaal – en daarmee de gerechten – van Brasserie 2050 kloppend te maken hebben we Samuel Levie gevraagd om aan te haken bij het culinaire team. Samuel Levie kennen we al jaren vanuit de Slow Food Youth Network én vanuit The Food Line-up waar hij met Brandt & Levie talloze evenementen met ons heeft gedraaid. Samuel is sinds zijn studententijd actief pleiter voor een duurzaam voedselsysteem en draagt nu zijn steentje bij middels zijn eigen campagnebureau Food Cabinet. Zijn kennis over ons eten en de toekomst van ons eten is ontzettend waardevol voor de totstandkoming van de gerechten van Brasserie 2050.

 

De verhalen achter elk gerecht kan je op onze site lezen, maar uiteraard ook in Brasserie 2050 zelf. Schuif zonder reservering van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus aan in ons restaurant. We zijn van 12.00 uur tot laat open.

Lees hier meer over Brasserie 2050.

geschreven door:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 14H
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787