VACATURE: COMMUNICATIE COÖRDINATOR MET DESIGN SKILLS (16u)

5/11/2019

Omschrijving bedrijf

The Food Line-up is een creatief en baanbrekend cateringbureau. Het is onze missie om mensen beter eten te laten ontdekken op evenementen. Geniaal lekker, met een duurzaam DNA en van kop tot staart geregeld. Wij zijn de snelstgroeiende cateraar van Nederland en groeien doen we ook in 2019 als kool en onze ambities voor 2020 doen daar niet voor onder. Daarom zoeken wij nieuwe smaakmakers die met ons het verschil willen maken op voedselgebied.

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Communicatie coördinator ben jij een spil in het web om ervoor te zorgen dat de bijzondere verhalen die we bedenken en te vertellen hebben ook zichtbaar worden voor onze gasten op de vloer. Je werkt nauw samen met onze marketeer en zit in team Flavour dat verantwoordelijk is voor het DNA van The Food Line-up.

 

Wie ben jij?

Als Communicatie coördinator zorg jij ervoor dat ons communicatiemateriaal op de vloer zoals menukaarten worden ontworpen en gedrukt.Daarnaast kun jij presentaties mooi vormgeven, fotoboeken samenstellen en offertes opmaken in InDesign / Illustrator. Je werkt flexibel op kantoor (minimaal 8 uur per week op kantoor) en overige uren kan je eventueel vanuit huis werken. Jij hebt wekelijks contact met onze leveranciers zoals de drukkers.

 

Oog voor taal

Jij kan spelen met woorden en bent in staat om van losse gerechten een lekker lopend menu te maken zodat het water je in de mond loopt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect en geen spellingsfoutje ontgaat jou.

 

Jouw designs spatten van de tafel, scherm of bord.

InDesign kent geen geheimen voor jou. Je maakt deTFLU-huisstijl je snel eigen en zorgt voor gelikte menu’s & sales ondersteunende bestanden zoals presentaties, campagnes en offertes. Je hebt een oog voor design en detail en zit vol nieuwe ideeën om ervoor te zorgen dat we onszelf ieder event blijven overtreffen.

 

Processen = niet stressen

Als Communicatie coördinator kun je (deels) vanuit huis werken en daarom is het belangrijk dat het aanlever/ontwerp/feedback/druk proces goed in elkaar zit. Je kunt goed plannen en mist geen deadline.

 

Profiel werknemer

Functievereisten

•      Je hebt minimaal een MBO- of HBO-opleiding bijvoorkeur in de richting Media & Communicatie.

•      1 tot 3 jaar werkervaring als DTP’er of communicatierol met design skills.

•      Talen: Nederlands (vloeiend), Engels (goed)

•      Je herkent je in de woorden: flexibel, gestructureerd en perfectionistisch.

•      Je werkt graag met deadlines, hebt gevoel voortaal en bent prettig om mee samen te werken.

 

Vaardigheden:

  1. DTP vaardigheden (InDesign + Illustrator)
  2. Proactief; geen afwachtende houding maar actief aan het chasen en informeren
  3. Zelfsturing; je werkt deels vanuit huis 

 

Wat bieden wij

Wij bieden je een omgeving in de snelst groeiende cateraar van Nederland. Wij zijn een team energieke smaakmakers die vooroplopen in de food wereld. Je werkt ‘in de keuken’ van de toekomst en krijgt de kans om jezelf onmisbaar te maken binnen ons bedrijf door eigen initiatief te tonen en te zorgen dat wij frontrunner blijven in de markt. We bieden je een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en vakantiedagen. Ook niet onbelangrijk: overheerlijke lunch, lekkere tastings en fijne collega’s. Kan je niet wachten om te beginnen na het lezen van deze vacature?

Stuur dan voor 15 november een korte motivatie en C.V. naar info@thefoodlineup.nl.

Geschreven door:

Maartje

maartje@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787