VACATURE: OPERATIONEEL MANAGER

5/11/2019

Omschrijving bedrijf

The Food Line-up is een creatief en baanbrekend cateringbureau. Het is onze missie om mensen beter eten te laten ontdekken op evenementen. Geniaal lekker, met een duurzaam DNA en van kop tot staart geregeld. Wij zijn de snelst groeiende cateraar van Nederland en groeien doen we ook in 2020 als kool. Daarom zoeken wij nieuwe smaakmakers die met ons het verschil willen maken op voedselgebied.

Wij geloven in vakmanschap. Daarom houden we ons eigen personeelsbestand klein en overzichtelijk en werken wij met een netwerk van meer dan 150 chefs en food fanaten, hebben een flexpool van eventmanagers en ander horecapersoneel.

 

Functieomschrijving

Onze operationeel manager is een belangrijke spil in ons bedrijf en is eindverantwoordelijke van de afdeling Operatie. Je overziet processen, houdt een helikopterview en mensen willen voor jou graag een stap extra zetten.

 

Van offerte tot executie

De creativiteit en kwaliteit van onze ideeën en offertes komt door jou en je team tot leven op de vloer. Jij bent verantwoordelijk voor een perfect lopende productie, de onderhandeling met onze leveranciers en commerciële inkoopafspraken. In de drukste periodes ben je eindverantwoordelijk voor soms bijna 30 events per maand en een crew op de vloer tot 120 personen.

 

Structuur bouwen en verbeteren

Ieder evenement is anders, maar door een eenduidige werkwijze en structuur kunnen we elke keer een vlekkeloos event organiseren. Jij bent analytisch scherp om te zien wat er gestructureerd moet worden en wat verbeterd kan worden en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden om de verdere groei van The Food Line-up te stimuleren.

Coachen en leidinggeven

Als eindverantwoordelijke stuur jij in een team aan en help jij hen succesvoller te worden in hun eigen werkzaamheden. Indirect is je verantwoordelijkheid groter, omdat de flexibele schil ervoor zorgt dat er altijd meer mensen voor ons werken. De expertise uit je verleden kan je gebruiken om intern en extern de mensen te coachen.

 

Wat we verwachten we dat je kan?

Functievereisten

•     5 tot 8 jaar werkervaring in productiemanagement in de event/hospitality branche 


•     Je hebt minimaal een HBO-opleiding in een hospitality of facilitaire richting. 


•     Je herkent je in de woorden: flexibel, gestructureerd, natuurlijke leider en aanpakker.

•     Je bent positief kritisch, stressbestendig, resultaatgericht en snelle rekenaar.

•     Ervaring in processen neerzetten en verbeteren

•     Talen: Nederlands (vloeiend), Engels (goed) 


 

Vaardigheden:

1.    Operationeel leidinggeven

2.    Evenement en catering kennis

3.    Projectmatig werken

4.    Kennis van operationele processen

5.    ICT en analytische vaardigheden

 

Competenties:

1.    Plannen & organiseren: zaken van a tot z regelen, output realiseren

2.    Overzicht: Oog voor hoofd en bijzaken, scherp op details en accuraat

3.    Flexibiliteit: in staat snel te schakelen en in te spelen op continue verandering

4.    Samenwerken: in- en extern goede banden opbouwen

 

Wat bieden wij

Wij bieden je een omgeving in de snelst groeiende cateraar van Nederland. Wij zijn een team energieke smaakmakers die vooroplopen in de food wereld. Je werkt ‘in de keuken’ van de industrie en krijgt de kans om voor de vetste opdrachtgevers met de beste foodspecialisten uit de markt hele gave food concepten te produceren. Mede door jouw aandeel blijven wij frontrunner in de markt. We bieden je een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en 30 vakantiedagen. Ook niet onbelangrijk: overheerlijke lunch, tastings van alle nieuwe chefs en laatste food trends en de geniaalste bedrijfsuitjes meteen stel geniale collega’s.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan na het lezen van deze vacature? Stuur dan voor 15 november een korte motivatie en C.V. naar info@thefoodlineup.nl.

 

Geschreven door:

Willem

willem@thefoodlineup.nl

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787