Veelgestelde vragen

31/5/2020

FAQ

Wat kost het en wat is er inbegrepen?

De kosten per persoon wisselen per diner tussen de € 130 en € 150 incl. btw. Dit betreft een 4 tot 7 gangen diner afhankelijk van de chef en locatie en een drankenarrangement van bier, wijn en diverse soorten frisdranken.

Wat ga ik eten?

Vooral heel lekker! Per locatie staat er een vaste chef die een verrassingsmenu serveert. Omdat we op locaties koken met een beperkte en zeer kleine keuken is het lastig om met alle smaken rekening tehouden. Uiteraard kan je eventuele allergieën en de wens om vegetarisch te eten doorgeven .

Hoe werkt het reserveren?

Je kan hier reserveren. Na de reservering ontvang je een betaalverzoek. Als je dat betaalverzoek hebt betaald, is je reservering definitief bevestigd.

Zijn we echt met zijn tweetjes?

We hebben op de meeste locaties 6 tot 10 tafels staan. Dus je bent met meerdere tweetjes. Op alle locaties hanteren we het maximaal aantal gasten van 30 personen.

Welke locaties doen er mee?

Er worden gedurende komende week nog enkele plekken en bijzondere chefs toegevoegd aan Table for 2 dus houdt de website in de gaten!

Kan ik men nog aanmelden als locatie?

Ja dat kan! We gaan graag met je in gesprek. Indien we je nog kunnen toevoegen dan gaan we van start vanaf het 2e weekend van juni. Stuur een mail naar: tablefortwo@thefoodlineup.nl

Kan ik met meer dan 2 personen eten?

Ja dat kan. We hebben een beperkt aantal tafels ook voor 4 personen. Belangrijk hierin is dat jullie hetzelfde huishouden delen. Je reserveert dan twee keer een tafel voor twee.

Hoe gaan jullie om met Corona?

Wij werken strikt volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol dat is opgesteld door KHN. Dat betekent onder andere dat we maximaal 30 gasten per locatie ontvangen maar meestal minder. Bovendien delen we alle tafels per tijdslot in zodat we jullie allemaal apart kunnen ontvangen.We houden rekening met extra schoonmaak en vragen onze gasten graag vriendelijk om thuis te blijven of een diner te verzetten bij mogelijke klachten.

Kan ik het zakelijk boeken op factuur?

Dat kan zeker. Stuur ons een mail via: tablefortwo@thefoodlineup.nl

Heb je een interviewaanvraag, wil je persbeeld ontvangen of overige informatie over de communicatie?

Neem dan contact op met Maartje Nelissen: maartje@thefoodlineup.nl

geschreven door:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 14H
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787