In het kader van ‘teamwork makes it a dreamwork’, stellen we aan je voor: onze freelance event manager Nikie. We zijn heel wat jaartjes trouw aan deze powervrouw en hebben al een heleboel events samen meegemaakt. En daar fixt ze alles. Punt. En weet je wat we zo leuk aan haar vinden? Haar aanstekelijke energie doordat ze altijd straalt. Het is fantastisch om met iemand te werken die zoveel passie voelt voor haar vak. Wij vroegen Nikie kort met ons terug te kijken.
Ik werk sinds 2017 voor The Food Line-up. Ik begon mijn carrière als eventmanager. Om mijn kennis te verbreden ben ik ook productie erbij gaan doen en ben ik ook een tijdje interimmer in het vaste team geweest. Vandaag de dag ben ik nog steeds met veel plezier bij the HQ te vinden en bespreek ik (het liefst rond lunchtijd;)) met het team de afgelopen en komende events.
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat was een mega waanzinnige event: KLM 100 jaar. Voor dit event werkten we met 560 werknemers en 48 chefs (!) samen. Zo'n groot team maak je niet elke week mee. En wat ik daar het leukst aan vond? Die energieboost wanneer je met zo'n veelzijdig team een succesvol event neerzet én zoveel gasten ziet genieten.
Dat goede communicatie belangrijk is tijdens het gehele proces tot en met het event. The Food Line-up is anders dan de meeste cateraars. Je werkt namelijk ook met specialisten als chefs en foodmakers. Het is dus noodzakelijk dat je alles goed afstemt met elke specialist en weet wat ze meebrengen qua food en eigen spullen. Bij een verkeerde inschatting moeten we dan snel een oplossing bedenken. Maar gelukkig weten we goed van elkaar wat we nodig hebben.
Als freelancer leer ik in de eventbranche al veel mensen kennen. Maar doordat ik door de The Food Line-up altijd met veel verschillende foodspecialisten werk, leer ik nog veel meer mensen kennen. Nóg leuker, ik heb nu ineens zoveel meer kennis over beter eten en de diversiteit in de keukens.
Horen wij jou zeggen, hé dit ben en wil ik ook? Of ken jij die freelance eventmanager die net als Nikie alles tot het laatste servet aan toe op orde heeft? Die 'alsof het niks is' op een prettige manier een crew aanstuurt van tientallen, soms wel honderden mensen? Bekijk hier onze vacature.
Is dit niet de job voor jou, maar wil je wel bij ons komen werken? Neem een kijkje bij onze andere vacatures en staan daarbij altijd open voor andere, nieuwe talenten!