We vroegen de mannen van The Next Web en The Avocado Show naar hun succesgeheimen

13/4/2018

Afgelopen dinsdag kwamen onze specialisten bijeen voor de tweede specialisten meet-up die we vanuit The Food Line-up hebben georganiseerd. Onze foodspecialisten vormen de ‘backbone’ van ons cateringbureau, dus vinden we het ontzettend belangrijk om geregeld samen te komen. Dat lukt niet altijd vanwege alle drukke schema’s van zowel de specialisten als van ons, dus organiseren we in ieder geval twee keer in het jaar een grote ‘biannual meet-up’. Dit keer hebben we een mooie inspirerende middag gehouden in het prachtige Westergastheater van onze nieuwe partner-in-crime Westergasfabriek.

 

The Food Line-up werkt met meer dan 150 specialisten en al deze specialisten zijn ondernemers in hart en nieren. Daarom hebben we twee hele toffe sprekers uitgenodigd om te vertellen over hun eigen avontuurlijke ondernemingen. De één is onze goede vriend Xander Kranenburg, dé man achter The Next Web Conference: het evenement dat van een kleinschalig congres voor 250 man uitgegroeid is naar een meerdaags festival met meer dan 15.000 internationale bezoekers. De andere spreker is een bekende uit het Amsterdamse uitgaansleven die afgelopen jaar dé heetste brunchspot van het land (en misschien wel van de wereld) heeft geopend: The Avocado Show. Ondernemer Ron Simpson vertelde over hoe zijn zaak wereldwijd beroemd is geworden en fans uren in de rij staan te wachten voor een tafel.

 

Xander inspireerde ons met zijn verhaal waarin hij de tools heeft toegelicht die The Next Web gebruikte om zo groot te worden zoals ze nu zijn. De les: leg de lat zo hoog dat je er zelf bijna bang van wordt. Daarnaast is het uitermate belangrijk om je eigen verhaal te vertellen. The Next Web weet hoe ze hun publiek moeten bereiken met toffe storytelling en ‘shareable’ content en live branding.

 

Ron Simpson deelde zijn geheim achter het succes van The Avocado Show. Het is tof om te zien dat wanneer je de ‘enige in de markt’ bent je gelijk als ‘marktleider’ de toon kan zetten en daarmee ook de gehele wereld mee kan bereiken. Inspelen op trends (die je via Pinterest kan volgen) en het juiste team verzamelen heeft geleid dat The Avocado Show tot ver buiten de landsgrenzen is opgepikt als meest on-trend brunchspot.

 

Zowel The Next Web als The Avocado Show zijn uitstekende cases die zeer inspirerend zijn voor iedere ondernemer. We zijn ontzettend blij dat Xander en Ron tijd en moeite hebben gestoken om hun verhaal met onze specialisten te delen. Wij kijken alweer uit naar de volgende meet-up in het najaar.

 

Ook foodspecialist worden voor The Food Line-up? Meld je dan hier aan.

 

 

Geschreven door:

:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787