KLM bestond in Oktober 100 jaar en dat moest gevierd worden. Mensen bedanken, mensen beroeren en mensen betrekken. In opdracht van Wishcompany & XSAGA serveerden wij aan Presidents & Executives een high end diner. Hollandse trots stond centraal.
Er heerst een trots gevoel als het over KLM gaat. Echte Hollandse trots. Daarom lag er tijdens de diners op Nederland en haar prachtige producten. Chef Estée Strooker vroegen wij om als jong keuken talent haar invulling te geven aan een Hollandse favorieten menu. Met een jonge en innoverende interpretatie serveerden wij een garnalencocktail 2.0, traditionele kip, frieten appelmoes op vernieuwende wijze en Nederlands lekkerste zoetjes van huisgemaakte kaneelstokken en een wolkendek van Nederlandse vlierbloesem merengue.
Met chef Gilbert Kolff serveerden wij tijdens het Executives diner een menu met lokale ingrediënten uit de omgeving van Schiphol. De chef ging langs de boeren in de omgeving en creëerde en menu met bijzondere gerechten zoals kroepoek van Hollandse bietjes en kool, Hollandse zeewieren en haringkuit uit de Oosterschelde verwerkte hij tot een gestoomde hartige eiercustard met roodlof van Nederlandse bodem en een panna cotta met zelf geplukte duindoorn.
De diners werden gehouden in een lege hangar onder de vleugels van een Boeing 747. Een hele bijzondere locatie wat veel sfeer bracht.
Foto credits: Mitchell van Voorbergen.
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787