Elk jaar organiseert Reputation Institute een Reputation Dinner voor alle klanten. Dit zijn veelal vooraanstaande bedrijven in Nederland. Het thema voor dit jaar was 'future proof' en uiteraard gingen wij met veel plezier daarvoor een passend menu ontwikkelen met onze chefs.
Tijdens dit diner hebben eten geserveerd met een verhaal. Wat zijn de uitdagingen in onze voedselketens en hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we in 2050 10 miljard monden kunnen voeden op aarde? Elk gerecht liet de gasten kennis maken met diverse voedseldilemma’s. De gerechten waren gemaakt door enorm bevlogen duurzame chefs met een hart voor pure lokale producten.
Wat bedoelen wij met 'eten met een verhaal?' Als voorbeeld staat hier het voorgerecht uitgelegd:
“Eten wat het Wad schaft”.
De kleine kustvisserij is zo oud als de Waddenzee zelf, maar heeft steeds minder toekomstperspectief. Menselijke ingrepen zoals dammen en dijken en natuurlijke schommelingen veranderen het Wad. Deze snackbar voor vogels legt bij laag water kokkels en mossels droog en geeft vissers de mogelijkheid om met de hand de wilde wadoester te rapen. Dit is dan ook het hoofdingrediënt wat onze chefs hadden gebruikt voor dit gerecht als een ode aan de zee.
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787