Opdracht

Assignment

Het internationale ingenieurs- en architectenbureau SWECO organiseert jaarlijks het CEO-diner waarbij alle CEO’s uit binnen- en buitenland samenkomen met de belangrijkste zakenrelaties. Samen praten ze overeen duurzame toekomst en hoe deze kan worden ingericht door het toonaangevende bedrijf dat over de gehele wereld actief is. Het was ons een genoegen om wederom het diner te organiseren met verrassende gerechten waarbij diverse gespreksonderwerpen zijn door vertaald naar het eten.

Concept

Duurzaamheid zit in ons DNA, dus wanneer een opdrachtgever je vraagt om verschillende thema’s die dicht bij ons staan naar een culinair drie-gangendiner te vertalen voelt het bijna als een thuiswedstrijd. We kookten met ingrediënten uit de urban farming en herontdekkingen zoals de Schiphol-gans, onkruid en minder gangbare groenten.Daarnaast hebben we extra veel aandacht geschonken aan BOB-friendly cocktails. Zo heeft onze limonadebrouwer speciale infusions gemaakt van onkruid en bloemen.  Het diner was een geslaagde ode aan het ambacht en de eetbare lokale omgeving.  

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met

Maartje

:

maartje@thefoodlineup.nl

Do you have any questions? Please contact

Maartje

:

maartje@thefoodlineup.nl

Do you want your own unique food line-up too?

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Company details

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787