Europa's grootste ingenieursadvies- en architectenbureau Sweco organiseert jaarlijks het CEO-diner waarbij alle CEO’s uit binnen- en buitenland samenkomen met de belangrijkste zakenrelaties. Samen praten ze overeen duurzame toekomst en hoe deze kan worden ingericht door het toonaangevende bedrijf dat over de gehele wereld actief is. Het was ons een genoegen om wederom het diner te organiseren met verrassende gerechten waarbij diverse gespreksonderwerpen zijn door vertaald naar het eten.
Duurzaamheid zit in ons DNA, dus wanneer een opdrachtgever je vraagt om verschillende thema’s die dicht bij ons staan naar een culinair drie-gangendiner te vertalen voelt het bijna als een thuiswedstrijd. We kookten met ingrediënten uit de urban farming en herontdekkingen zoals de Schiphol-gans, onkruid en minder gangbare groenten.Daarnaast hebben we extra veel aandacht geschonken aan BOB-friendly cocktails. Zo heeft onze limonadebrouwer speciale infusions gemaakt van onkruid en bloemen. Het diner was een geslaagde ode aan het ambacht en de eetbare lokale omgeving.
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787