Rabobank is een van de hoofdpartners van Lowlands en dit jaar wilde de bank een nieuwe activatie neerzetten met een directe link leggen naar hun core-business: agri & food. MOJO, de organisatie achter Lowlands, heeft ons gevraagd om een nieuw horecaconcept voor ze te bedenken.
"Brasserie 2050 is de voortrekker van ons eetaanbod op Lowlands. We hebben de Lowlands-bezoeker laten proeven en zien dat de toekomst smakelijk is voor oog en tong — en hopen hiermee ook buiten Lowlands mensen te inspireren." — Eric van Eerdenburg, MOJO/Directeur Lowlands
Brasserie 2050 stond in het teken van het wereldvoedselvraagstuk: hoe gaan we in 2050 bijna 10 miljardmensen van voedsel voorzien? Met Brasserie 2050 inspireerden we de Lowlandsbezoeker met future proof gerechten gemaakt van 50 ingrediënten van nu en met toekomst.
Gasten waanden zich in een moderne boerenschuur, tussen de hightech voedseltorens met duurzaam gekweekte producten, die direct op hun bord belanden. Minimale impact op mens, dier en milieu stond centraal. Alle gerechten kregen bovendien een nauwkeurige CO2-meting. Ieder gerecht vertelde het verhaal van een slimme technoloog, gedreven boer of visionaire ondernemer. Op de kaart stond onder meer een hybride steak tartare en een lokale versie van de salade Niçoise, met groenten van Boer Bouma, wiens akker letterlijk aan het festivalterrein grenst. Drie dagen zat het restaurant vol met enthousiaste festivalbezoekers. Voor meer achtergrondinfo en impressies van het restaurant kan je hier klikken.
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl
BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92
KvK 62140787