GAME
CHANGING
CATERING

Hoe wij
werken

Wil jij volledig ontzorgd worden voor de catering op jouw evenement? Vind jij eten belangrijk? Wil jij dat de catering specifiek op jouw evenement wordt afgestemd? Dan ben je bij ons aan het juiste aders.

De manier waarop wij jouw aanvraag invullen en uitwerken is uniek:
Jouw evenement krijgt een unieke food line-up
Na een briefing zoeken wij naar de beste culinaire aanpak om jouw evenement succesvoller te maken. Of je een laag budget hebt of juist volledig wil uitpakken: wij zijn van alle markten thuis.

Geniaal lekker
Als doorgewinterde foodies hebben wij de kennis, de creativiteit en het netwerk o de juiste invulling voor de catering van jouw evenement te vinden. Van echte pizzamakers die jaarlijks bijgespijkerd worden in Napels tot talent uit Michelinsterren keukens. Wij inspireren en verwennen jouw bezoekers met geniaal lekker eten. Met ons netwerk van meer dan 150 verschillende signature chefs, food ondernemers en bijzondere leveranciers, hebben wij een schat aan mogelijkheden om een origineel food concept voor jouw evenement op maat te ontwikkelen.

Ontzorgen
Niet alleen het ontwikkelen van het food concept maar ook de coördinatie van de catering nemen wij graag op ons. Wij regelen alles, van kop tot staart: HACCP, inrichting, aankleding, personeel en zetten dat stapje extra om het evenement onvergetelijk te maken.

Neem contact op

Portfolio

Offerte aanvragen

Jouw wens

Jij wilt jouw volgende evenement extra bijzonder maken met lekker en duurzaam eten. Wij luisteren goed naar je wensen, wat je doel is van het evenement en wie precies het publiek is dat we gaan cateren.

Onze specialisten

Wij werken met meer dan 150 spraakmakende chefs en foodspecialisten: allemaal met een eigen signatuur.

Jouw unieke line-up

Samen met deze culinaire ondernemers maken wij een line-up die aansluit op jouw evenement en vertalen we thema’s die jij belangrijk vindt naar een lekker en duurzaam foodconcept.

Van kop tot staart

Wij kunnen geheel op maat alles van kop tot staart regelen: de aankleding, personeel en bijzondere extra’s om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Duurzaam DNA:

Om onze evenementen duurzamer te maken hebben wij Lotte’s Grondwet ingevoerd. Hiermee kunnen we onszelf en onze leveranciers uitdagen.

  1. Wij werken met de beste vakmensen en de lekkerste specialiteiten.

  2. Wij werken samen met mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld mooier te maken.

  3. Wij kennen onze producten en specialisten door en door en vertellen hun verhaal.

  4. Iedere keer overtreffen wij onszelf in de uitvoering.

  5. Wij streven ernaar eten en drinken te serveren volgens de ‘Good, Clean and Fair’-principes van Slow Food.

Ik wil mij aanmelden als foodspecialist

WIE WIJ ZIJN

In 2012 begonnen we met onze foodrevolutie. Oprichter Lotte Wouters wilde op events eten meer betekenis laten geven door het letterlijk op de line-up van festivals te krijgen. Vanuit haar Slow Food-netwerk begon ze met kleine ondernemers de eerste food line-ups te zetten. 

Duurzaamheid is voor ons geen marketingtool. Het is de reden waarom we ooit begonnen, het is onze basis. Wij geloven niet in hypes, maar wel in positieve trends.  

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een fullservice cateringbureau dat zich specialiseert in congressen, diners en feesten voor bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland. Ook zijn we de trotse (catering) partner-in-crime van Westergasfabriek in Amsterdam.  

Een ding is duidelijk: we are here to stay. Elke dag creëren we samen met onze specialisten lekkere food line-ups om eten meer betekenis te geven op evenementen.

Het team

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787