GAME
CHANGING
CATERING

Hoe wij
werken

Voor jou als opdrachtgever werkt The Food Line-up net zoals bij elke andere cateraar. De manier waarop wij jouw aanvraag invullen en uitwerken is daarentegen uniek.  

 • Wij werken namelijk met meer dan 150 verschillende signature chefs, food ondernemers en bijzondere leveranciers, waardoor we een origineel food concept voor jouw evenement op maat kunnen ontwikkelen.

 • Onze culinaire en creatieve reikwijdte wordt dus niet beperkt door één chef of één keukenteam.

 • We kunnen dus eindeloos bijzondere line-ups voor jou ontwikkelen dankzij deze vak-goeroes die uitblinken in hun eigen specialiteit: bijvoorbeeld in één type keuken en soms zelfs één gerecht.

 • Van streetfood tot fine-dining: dankzij onze specialisten bezitten we vakmanschap en kwaliteit van het hoogste niveau. Dit zijn pizzamakers die jaarlijks naar Napels afreizen om van de meesters te leren tot aan jonge chefs die jarenlang hebben gekookt in Michelin-keukens.

 • Hierdoor bedenken we welke specialisten het beste bij jouw zakelijk evenement passen en vertalen we jouw boodschap of thema van het evenement door naar lekkere gerechten.

 • Catering van kop tot staart dus: de aankleding, personeel en bijzondere extra’s om jouw zakelijk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Portfolio

Offerte aanvragen

Jouw wens

Jij wilt jouw volgende evenement extra bijzonder maken met lekker en duurzaam eten. Wij luisteren goed naar je wensen, wat je doel is van het evenement en wie precies het publiek is dat we gaan cateren.

Onze specialisten

Wij werken met meer dan 150 spraakmakende chefs en foodspecialisten: allemaal met een eigen signatuur.

Jouw unieke line-up

Samen met deze culinaire ondernemers maken wij een line-up die aansluit op jouw evenement en vertalen we thema’s die jij belangrijk vindt naar een lekker en duurzaam foodconcept.

Van kop tot staart

Wij kunnen geheel op maat alles van kop tot staart regelen: de aankleding, personeel en bijzondere extra’s om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Duurzaam DNA:

Om onze evenementen duurzamer te maken hebben wij Lotte’s Grondwet ingevoerd. Hiermee kunnen we onszelf en onze leveranciers uitdagen.

 1. Wij werken met de beste vakmensen en de lekkerste specialiteiten.

 2. Wij werken samen met mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld mooier te maken.

 3. Wij kennen onze producten en specialisten door en door en vertellen hun verhaal.

 4. Iedere keer overtreffen wij onszelf in de uitvoering.

 5. Wij streven ernaar eten en drinken te serveren volgens de ‘Good, Clean and Fair’-principes van Slow Food.

Ik wil mij aanmelden als foodspecialist

WIE WIJ ZIJN

In 2012 begonnen we met onze foodrevolutie. Oprichter Lotte Wouters wilde op events eten meer betekenis laten geven door het letterlijk op de line-up van festivals te krijgen. Vanuit haar Slow Food-netwerk begon ze met kleine ondernemers de eerste food line-ups te zetten. 

Duurzaamheid is voor ons geen marketingtool. Het is de reden waarom we ooit begonnen, het is onze basis. Wij geloven niet in hypes, maar wel in positieve trends.  

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een fullservice cateringbureau dat zich specialiseert in congressen, diners en feesten voor bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland. Ook zijn we de trotse (catering) partner-in-crime van Westergasfabriek in Amsterdam.  

Een ding is duidelijk: we are here to stay. Elke dag creëren we samen met onze specialisten lekkere food line-ups om eten meer betekenis te geven op evenementen.

Het team

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787