Wij geloven niet in hypes, maar wel in positieve trends.

Hoe wij
werken

Om een beter beeld te krijgen van wat wij voor je kunnen betekenen kan je in ons portfolio de verschillende cases lezen die wij voor toonaangevende bedrijven en organisaties hebben bedacht en uitgevoerd.

Jouw wens

Jij wilt jouw volgende evenement extra bijzonder maken met lekker en duurzaam eten. Wij luisteren goed naar je wensen, wat je doel is van het evenement en wie precies het publiek is dat we gaan cateren.

Onze specialisten

Wij werken met meer dan 150 spraakmakende chefs en foodspecialisten: allemaal met een eigen signatuur.

Jouw unieke line-up

Samen met deze culinaire ondernemers maken wij een line-up die aansluit op jouw evenement en vertalen we thema’s die jij belangrijk vindt naar een lekker en duurzaam foodconcept.

Van kop tot staart

Wij kunnen geheel op maat alles van kop tot staart regelen: de aankleding, personeel en bijzondere extra’s om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Portfolio

WIE WIJ ZIJN

In 2012 startte Lotte Wouters The Food Line-up met als missie om eten letterlijk op de line-up van festivals te krijgen – eten verdient namelijk een hoofdrol op evenementen. In 2013 vroeg Lotte Maartje Nelissen erbij om ook de zakelijke markt te gaan veroveren met deze nieuwe manier van catering. Sinds 2017 is Willem Treep mede-eigenaar geworden om The Food Line-up zakelijk nog sterker te maken in Nederland. Inmiddels cateren we zakelijke evenementen voor de meest toffe bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland. We werken met een prachtig team in ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens, maar zijn actief in heel Nederland (en af en toe zelfs daarbuiten).

Duurzaamheid is voor ons geen marketingtool. Het is de reden waarom we ooit begonnen, het is onze basis. We zijn trots op ons netwerk van specialisten en zetten ze letterlijk en transparant op de voorgrond. Niet wijzen met vingertjes maar gemotiveerd zoeken naar een nieuwe status quo voor duurzame catering.

Wij geloven niet in hypes, maar wel in positieve trends. On-trend en duurzame catering is voor ons de standaard, waarbij we verdieping zoeken, maar vooral lekker eten en drinken willen serveren die een verbindende rol spelen op jouw congres, feestavond of diner.  

Het team

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787