In 2012 is Lotte Wouters klaar met ’t eentonige eten op festivals. Weg met die  friet, friet enne... friet. Waarom niet ’t eten met de dezelfde aandacht programmeren als de artiesten? Introducing: The Food Line-up. Negen jaar later is The Food Line-up onder leiding van Maartje Nelissen en Willem Treep, de cateringspecialist voor zakelijk evenementen en grootschalige events. Van foodtruck tot vijfgangendiner; The Food Line-up regelt het. En regelt het altijd geniaal lekker.

THE FOOD LINE-UP WAY

Waar andere cateraars met vaste koks werken, bouwen wij uit een netwerk van 100 zelfstandige chefs voor elk event de lekkerste line-up. Het team van doorgewinterde foodies zoekt daarvoor onophoudelijk naar de beste gerechten. Of het nou een Napolitaanse pizza, regeneratief fastfood of een verfijnd gerecht van die aanstormende chef is. Menu's hebben altijd een duurzaam en/of lokaal DNA. En mede dankzij die visie ontvingen we als eerste cateraar in Europa het ‘B Corp’-certificaat.

Onze missie

TEAM

How we roll

1

JOUW AANVRAAG

Een borreltje voor je team? Een jubileum voor al je werknemers en relaties? Of wil je“eventjes” een file aan foodtrucks voor laten rijden? Jij vraagt, wij kunnen draaien.

2

DE LINE-UP

Of je nou gewoon wat snackies voor een feest zoekt of hand-gevouwen wontons vanuit synchroon vliegende luchtballonen wil serveren, met ons netwerk van 100 cateraars en chefs maken wij een unieke (duurzame) line-up voor jouw event.

3

KLinkt lekker?

Mooi! Als je ons plan briljant vindt klinken, dan zetten wij ons productieteam aan het werk.Die regelen dat je event straks beter dan ooit smaakt. En de service net zo goed is.

4

SIT BACK & RELAX

Terwijl wij aan het rennen en regelen zijn, doe jij... Ja, gewoon lekker even niets. We zorgen dat je geen tel over de catering voor je event na hoeft te denken.

5

TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Het event kan beginnen, het eten is binnen!We maken sowieso een feestje waar iedereen nog lang over napraat. Wij ook. Want binnen een paar weken evalueren we graag met jou ’t event.

Ook een event?

Vraag een offerte aan