In 2012 is Lotte Wouters klaar met het eentonige eten op festivals. Waarom niet het eten met dezelfde aandacht programmeren als de artiesten? Introducing: The Food Line-up. Tien jaar later is The Food Line-up onder leiding van Willem Treep en Anouk Meijer, de cateringspecialist voor zakelijke en grootschalige events. Van foodtruck tot vijfgangendiner; The Food Line-up regelt het. En regelt het altijd geniaal lekker.

THE FOOD LINE-UP WAY

Waar andere cateraars met vaste koks werken, bouwen wij uit een netwerk van 100 zelfstandige chefs voor elk event de lekkerste line-up. Het team van doorgewinterde foodies zoekt daarvoor onophoudelijk naar de beste gerechten. Of het nou een Napolitaanse pizza, regeneratief fastfood of een verfijnd gerecht van die aanstormende chef is. Menu's hebben altijd een duurzaam en/of lokaal DNA. En mede dankzij die visie ontvingen we als eerste cateraar in Europa het ‘B Corp’-certificaat.

Onze missie

TEAM

How we roll

1

JOUW AANVRAAG

Een borrel voor je team? Een zakelijk jubileum voor al je werknemers en relaties? Of een file aan foodtrucks voor laten rijden? Jij vraagt, wij  draaien graag!

2

DE LINE-UP

Of je nou op zoek bent naar duurzame snacks en dranken voor een feestavond of een compleet conceptueel diner wil serveren, met ons netwerk van chefs maken wij een unieke (duurzame) line-up voor jouw event.

3

KLinkt lekker?

Mooi! Als je ons plan briljant vindt klinken, dan zetten wij ons productieteam aan het werk. Die regelen dat je event van service tot smaak tot de puntjes geregeld is.

4

SIT BACK & RELAX

We zorgen dat je geen moment teveel over de catering voor je event hoeft na te denken.

5

showtime!

Het event kan beginnen, het eten is binnen! We maken sowieso een feestje waar iedereen nog lang over napraat. Wij ook. Want binnen een een week evalueren we graag samen het event.

Ook een event?

Vraag een offerte aan