Of ’t nou een Napolitaanse pizza, een handgedraaide bitterballen van jackfruit of een ragfijn sterrenbordje is; wij zoeken altijd de aller-allerbeste. Daarom werken we met een netwerk van 100 vakfanaten en specialisten die uitblinken in 1 keuken – of zelfs maar 1 gerecht. Ze zijn de beste in hun niche. En daarmee de beste voor je event.

Dig in, do good!

Wat blijft altijd hetzelfde? Wij cateren met onze chefs volgens de principes van slow food. Op je bord ligt lekker, kwalitatief en écht eten dat eerlijk geproduceerd en eerlijke betaald werd. Smaakt toch lekker, hè?

On the menu

1
Gerechten van lokale en kleinschalige specialisten
De aller-allerbeste burger, couscoussalade, chocoladetaart - wat dan ook!
2
3
ingrediënten met korte ketens, rechtstreeks van boer of bron
4
Altijd een vegan of vegetarische optie
5
De smaken van het seizoen
6
Precies genoeg – no waste!

Inspiratie

Ook een event?

Vraag een offerte aan

Whitepaper duurzame voedselketen

Dankjewel! Je aanvraag is goed ontvangen!
Download Whitepaper
Oeps! Er is iets misgegaan met je aanvraag, probeer het later opnieuw of refresh de pagina.