Onze missie is om zoveel mogelijk mensen beter eten te laten ontdekken. En aangezien jij op deze pagina beland bent, wil je ons daar misschien wel bij helpen.

Dat is mooi! Want we zijn altijd opzoek naar creatieve, ambitieuze en een tikkie rebelse types om ons team aan te vullen. Dat doen we met onze kantoortijgers op het HQ en met honderden mensen op de vloer tijdens events. Waar je ook terechtkomt, jij werkt mee aan onze duurzame doelen: de wereld bord na bord een beetje beter maken. Zie jij het al zitten? Scroll verder op de pagina en lees de 5 feiten over werken bij de The Food Line-up.

Where can I sign up?

Onderaan de pagina vind je alle vacatures die nu open staan. Zit je roeping er niet tussen maar wil je ons wel helpen in onze missie? Stuur dan een mailtje voor een open sollicitatie… of uitnodiging voor cocktails.

Of wil je met ons de lekkerste events draaien? Meld je dan hier aan!

Onze missie

WORK IT, BABY!

1

GREAT MINDS EAT ALIKE

Wij verzorgen de mooiste en meest uitdagende evenementen van Nederland. Voor een congres met 20.000 bezoekers een geniaal menu mét dito service fixen? Kom maar op! Een conceptueel diner met een krankzinnig gek thema? Our brains are already working. Wij verzinnen een te gek concept. Help je ons mee?

2

RUIMTE OM TE LEREN & GROEIEN

The Food Line-up is hard aan het groeien. En jij kan met ons meedoen. In ons team is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Enne… daarbij de nodige fouten te maken. Want als je het ons vraagt zijn dit de momenten die nodig zijn om te leren en verder te komen.

3

GENIAAL LEKKER WERKEN (En veel proeven)

Je moet (w)eten waar je het over hebt. En daarom komen de chefs uit ons netwerk regelmatig langs op ons kantoor om hun nieuwe gerechten of dranken te laten proeven. Lunch is ready!

4

MONEY, MONEY,MONEY

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, dat eten en die briljante collega’s, maar daar betaal je nog steeds de huur of hypotheek niet van. Dat snappen we. En daarom zorgen we ook altijd dat het financieel klopt als je bij ons werkt. Nu én later. Naast je salaris betalen we o.a. 100% pensioentoeslag.

5

make THE WORLD A BETTER food PLACe

Dat team is niet alleen gezellig, je bent ook direct op de hoogte als er een nieuw restaurant opent waar je écht móet eten.
Je ontmoet de leukste chefs, je belandt op de lekkerste events van Nederland en maakt altijd mooie plannen met je collega’s. Oftewel, je praat altijd over beter eten. What's not to like?

Vacatures