Wij zijn The Food Line-up. Een creatieve en duurzame catering met de missie om zoveel mogelijk mensen beter eten te laten ontdekken. En aangezien jij op deze pagina beland bent, wil je ons daar blijkbaar bij helpen.

Da’s mooi! Want we zijn altijd opzoek naar creatieve, ambitieuze en een tikkie rebelse types om ons team aan te vullen. Dat doen we met onze kantoortijgers op het HQ en met honderden mensen op de vloer tijdens events. Waar je ook terechtkomt, jij werkt mee aan onze duurzame doelen: de wereld bord na bord een beetje beter maken.

Onze missie

WORK IT, BABY!

1

GREAT MINDS EAT ALIKE

Waar je ook werkt voor The FoodLine-up – op kantoor of op onze events – je belandt altijd in een jong,ambitieus team van foodies. Da’s niet alleen gezellig, je bent ook direct op dehoogte als er een nieuw restaurant opent waar je écht móet eten. Stuk voor stukgeloven deze do-gooders dat je de wereld een beetje mooier kan eten. En dat willenze samen voor elkaar krijgen.


2

DE LINE-UP

Of je nou gewoon wat snackies voor een feest zoekt of hand-gevouwen wontons vanuit synchroon vliegende luchtballonen wil serveren, met ons netwerk van 100 cateraars en chefs maken wij een unieke (duurzame) line-up voor jouw event.

3

KLinkt lekker?

Mooi! Als je ons plan briljant vindt klinken, dan zetten wij ons productieteam aan het werk.Die regelen dat je event straks beter dan ooit smaakt. En de service net zo goed is.

4

SIT BACK & RELAX

Terwijl wij aan het rennen en regelen zijn, doe jij... Ja, gewoon lekker even niets. We zorgen dat je geen tel over de catering voor je event na hoeft te denken.

5

TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Het event kan beginnen, het eten is binnen!We maken sowieso een feestje waar iedereen nog lang over napraat. Wij ook. Want binnen een paar weken evalueren we graag met jou ’t event.

Vacatures