Zó vanuit je tentje ontbijten op twee bijzondere plekken in de natuur van Vlieland: zo’n 250 Into The Great Wide Openfestivalgangers mochten voor de eerste keer aanschuiven bij ons gloednieuwe concept DE TAAFEL! Tijdens DE TAAFEL serveerden drie chefs uit onze community van vakmensen een geniaal lekker menu, met de omgeving, natuur en verhaal van de chef als uitgangspunt. Doel van de DE TAAFEL is om ons weer te laten eten met aandacht. Voor echt vakmanschap, voor onbekende smaken en technieken, voor je tafelgenoten en voor de plek waar je eet.

een lange tafel in de duinen op Vlieland
een lange tafel in de duinen op Vlieland met gasten
Griekse lepelsnoepjes, kojified granola en nazomerbladbouillon

De meterslange, ononderbroken DE TAAFEL werd drie ochtenden gedekt voor 150 gasten per editie: op het strand ging de aandacht naar authentiek Griekse smaken van chef Evangelos die je met zijn focus op traditie en cultuur aan het denken zetten. In de duinen bracht chef Pepijn een nieuw perspectief op goed eten op het bord; met bereidingswijzen die goed zijn voor de mens maar ook de maker en de natuur. En tijdens de tweede dag in de duinen sleepte chef Gilbert de gasten mee in geuren, kleuren en smaken van het seizoen om zo de natuur op een nieuwe manier te leren kennen.

een gerecht van DE TAAFEL
een gerecht van DE TAAFEL
een lange tafel op het strand van Vlieland met gasten
een gerecht van DE TAAFEL
een lange tafel op het strand van Vlieland met gasten
een lange tafel in de duinen op Vlieland ingezoomd op de gasten

NIEUWS

No items found.