^

Wat is The
Food Line-up

Aangenaam! The Food Line-up is een cateringbureau met een verse visie op catering. Wij zijn food fanaten, innovatieve voorlopers en conceptbouwers. Onze catering concepten zijn een mix van frisse ideeën, waanzinnig lekkere specialiteiten en service van kop tot staart. Elke klant krijgt zijn of haar eigen Line-up die bestaat uit verschillende chefs en specialisten, barren, aankleding, randprogramma & bijzondere extra’s.
Wij maken van catering een groot culinair spektakel en tillen op deze manier evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau.

VERFRISSEND

Sinds 2012 werken wij samen met de meest spraakmakende chefs, street food ondernemers, food trucks, gastvrijheidsgoeroes, producenten, brouwers, boeren en barista’s. Elk met een eigen signatuur. Wij selecteren de best passende concepten voor jouw Line-up. Zo krijgt het evenement on-trend catering met meer smaak en een verhaal.

VERBINDEND

Een evenement gaat over het samenbrengen van mensen en ideeën. Rond een bord goed eten natuurlijk, want eten verbindt! Alle gerechten worden ter plekke bereid en gasten staan zo direct in contact met de makers en het verhaal achter hun eten. We denken zowel conceptueel als inhoudelijk mee en komen met extra ideeën om het event ‘up te spicen’.

GOED GEREGELD

Wij zijn altijd al koplopers geweest in het 'nieuwe cateren', en hebben heel wat jaren ervaring. Ons team regelt alles van kop tot staart voor jouw evenement: sfeervolle aankleding, een gastvrij team op locatie, entertainment, het bouwen van mobiele keukens, bars, pop-up restaurants met mooi gedekte tafels of een parade van food trucks.

DUURZAAM DNA

Duurzaamheid is voor ons geen marketingtool. Het is de reden waarom we ooit begonnen, onze basis. We zijn trots op ons netwerk van specialisten en zetten ze letterlijk en transparant op de voorgrond.  Geen gewijs met vingertjes maar gemotiveerd zoeken naar een nieuwe status quo voor catering en ons voedselsysteem.

MEER DAN 200 CHEFS & specialisten

onze
duurzame visie

“Samenwerken in plaats van alles zelf willen doen opent een wereld van mogelijkheden en kwaliteit.”
- Lotte Wouters - Creatief eindbaas

Voor eindbazen Lotte Wouters & Maartje Nelissen is The Food Line-up meer dan een bedrijf, het is een levenswijze, een overtuiging om op een nieuwe manier te ondernemen die verder gaat dan een business model en een jaarplan. “Wij willen met het bedrijf een positieve invloed uitoefenen op het voedselsysteem en de manier waarop wij consumeren. Onze food en drank ondernemers vertellen hun eigen unieke verhalen, en maken catering weer transparant. Samen denken wij na over inkoop, afval, minder vlees en transport.” Hoe meer bedrijven en grote groepen we duurzaam eten en drinken serveren, hoe groter de impact.

WIJ CATEREN VOOR 50
TOT 25.000 GASTEN

Hoe het ooit begon

“Eten verbindt, het is iets waar je lang over napraat en waar iedereen iets mee heeft. Wij willen met onze catering de inhoud van een bedrijf of evenement overbrengen op de gasten. Dat doen we niet alleen met fantastische specialisten maar door er echt een happening van te maken”
- Maartje Nelissen - Commercieel eindbaas

Oprichter Lotte Wouters werkte jarenlang als producent voor o.a. Mojo Concerts op Nederlands’ grootste evenementen en festivals. Lotte: “De focus lag daar voornamelijk op de muziekacts en de catering was vaak functioneel”. In  2012 startte Lotte daarom The Food Line-up. Met als missie om eten letterlijk op de line-up te krijgen - een hoofdrol voor eten op evenementen. “De eerste festivals die wij caterden, hadden 10.000 tot 20.000 gasten per dag. Door veel kleinschalige specialisten bij elkaar te zetten, konden we zulke grote festivals cateren. Groot door veel kleintjes. Deze manier van werken was destijds echt uniek en daar zijn we trots op!” In 2013 vroeg Lotte Maartje Nelissen erbij om ook de zakelijke markt te gaan veroveren met deze nieuwe manier van catering. Maartje was met haar opleiding aan de Hogere Hotelschool en ervaring bij De Librije, De Bijenkorf en Vlaamsch Broodhuys de ideale partner in crime.

Catering die altijd aansluit
bij het verhaal van jouw evenement

THE TEAM
LINE-UP

WIJ SCHENKEN LOKAAL & AMBACHTELIJK GEBROUWEN DRANKEN VAN ONZE SPECIALISTEN

GAME CHANGING CATERING

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form