Bloomon

Gasten

140

Event

Diner & Feest

Locatie

Westergasfabriek

Zangeres zingt op podium omringt door danser
Opdracht

Als ze iets goed kunnen bij Bloomon is het de bloemetjes buiten zetten. En dan hebben we het niet alleen over de boeketten. Na bijna twee jaar zonder bedrijfsfeesten waren deze fleurige feestgangers dan ook wel weer toe aan een dansje. Dus plukten ze ons erbij om een karavaan van krankzinnige gerechten te serveren in hun Circus du Bloom.

Concept

Oh, what a circus. Oh, what a show. Van hooggeerde CEO's tot de sterkste mannen uit 't magazijn kwamen dansen, drinken en dineren bij Circus du Bloom. Elf circusacts brachten iedereen naar 't puntje van hun stoel en wij zorgden voor een minstens zo spectaculaire show op het bord. Een programma met showstoppers als de Cottoncandy cocktail, gekleurde popcorn en crème brûlée met knetterscuiker afgewisseld met duurzame durfallen als bietenwafels en de hybride steaktartare. Een deel van het diner serveerden we als shared dining gerechten om iedereen na zoveel tijd op afstand weer echt samen te laten eten. Welcome to the circus!

Foto's: Fester Koekoek / Koekoek Creatie

'The Food Line Up heeft ons tijdens het event compleet in de watten gelegd met geweldige service en overheerlijk eten en drinken. Het creatieve en innovatieve cateringconcept was direct een grote hit!'

Gerecht op een donkere tafel

Dansende mensen op een bedrijfsfeest.
Dansende mensen op een bedrijfsfeest.
Dansende mensen op een bedrijfsfeest.

Ook een event?

Vraag een offerte aan

Bekijk ook