Keuken

Nieuwe Nederlandse keuken

Signature Dish

Bourguignon sans Boeuf

Events

(Walking) dinner, activatie, lunch

Roep een thema en de Rotterdamse Gilbert maakt er een culinair concept van. Deze voormalige tweesterrenchef kookt verfijnd, maar met de (lokale) ingrediënten van de toekomst. Of met wat hij zelf plukte in de natuur.

In the Line-up

Gilbert Kolff
 op je event

Gilbert bemande de keukens Comerç 24* in Barcelona en Mugaritz** in Spanjes culinaire epicentrum Baskenland.  Wij zetten hem het liefste in de volgende line-ups:

Diner van de toekomst

Proef de toekomst op je bord. Op een luchtige positieve manier serveert Gilbert je de voedseldillema’s van 2050, inclusief zijn geniaal lekkere oplossingen.

Made in 010

De line-up van lokale Rotterdamse helden, lokale makers en ingrediënten uit de omgeving van 010.  

Menuboek

Inspiratie

Chef worden?

Meld je hier aan als chef