Keuken

Ice, ice, baby!

Signature Dish

Moleculair ijs

Events

Feest, activatie, festival

Een simpel bolletje vanille en chocola? Ha! Niet voor onze Janet. Deze ijskoningin maakt ter plekke fluweelzacht ijs in de meest knettergekke en knettergoede smaken. Verser dan dit gaat niemand het voor je scheppen.

Portret van chef Glacier Fou
een ijsje van Glacier FOu

In the Line-up

Glacier Fou

Uit een wolk van stikstof tovert Glacier Fou ijsjes in de smaken van het seizoen. We zetten deze coole desserts het liefste in de volgende line-ups:

Bright bites

Gekleurde empanadas, black bun burgers, veggie sushi in alle kleuren van de regenboog en Janet’s Cotton candy softserves. Hoe kleuriger, hoe lekkerder.

WOW-factor

Een experimenteel (walking) dinner van food innovators, waarbij Janet met haar dragon breath popcorn letterlijk stoom uit je neus laat komen. 

Menuboek

Inspiratie

gerecht met moleculair ijs van Glacier fou
gerecht met moleculair ijs van Glacier fou
Ijs wordt gemaakt door chef
gerecht met moleculair ijs van Glacier fou
Ijs wordt gemaakt door chef
hartjes wafels van Glacier Fou

Chef worden?

Meld je hier aan als chef