Bij ons luidt het motto: 'Met hetzelfde gemak gooi je het niet in de afvalbak'. Gelukkig maar want onze chefs maken de lekkerste gerechten van een bananenschil, spareribs van reststromen groenten of een vissenkaak. Deze circulaire gedachte maken gerechten extra spannend en innovatief. Win-win!
Wil jij je gasten verrassen met een duurzaam, verrassend maar vooral geniaal lekker menu? Bekijk ons voorbeeldmenu. Daar krijg je trek van!
• Bittergarnituur 2.0 op basis van groenten snacks gemaakt van reststromen zoals bloemkool nuggets ‘Cauliflower power’ en spare ribs van no waste mais met likje BBQ-saus, Koreaanse stijl aïoli getopt met sesam en bosui
• Karbonade van de kaak van de zeeduivel: een super exclusief gezien het altijd in de prullenbak beland maar door onze Fair fish mannen nachtlang gemarineerd in specerijen en pepers maakt het een origineel, delicaat en smaakvol gerecht.
• Mini gambaburger van gebroken gambastaartjes op een brioche bol met knapperige ijsbergsla en pittige zeegroenten-mayo
• Pulled banana peel van bananenschil op een potato bun (van aardappel snijresten van frietbakkers Friethoes), huisgemaakte BBQ-saus en Hollandse koolsla.
⁃ Vanaf / aantallen: minimaal 100 – 5000 gasten
⁃ Type event: congres, walking dinner, feestavond of familiedag.
⁃ Voorbeeldmenu: diverse kleine en/of grote gerechten van verschillende chefs. Van snacks, hoofdgerechten tot desserts.
⁃ Resultaat: verduurzamen is mooie ontwikkeling voor veel bedrijven en kun je met een zakelijke evenement daar goed op inspelen. Binnen duurzaamheid is voedselverspilling een belangrijk thema en omdat de gedachte daarachter goed tot de verbeelding spreekt, geeft dit de gasten ook de kans van bewustwording en inspiratie voor in hun eigen leven. Door de circulaire gedachten achter de gerechten is dit concept het meest toegankelijk voor elk budget en blijft tegelijkertijd verrassend door een menu vol innovatieve gerechten. Oftewel, wel culinaire lusten, niet de verspillende lasten!
We helpen je graag door dit concept op maat te maken voor je evenement. Neem je contact met ons op!
Om je mee te nemen in onze gedachte achter dit menu, vertelt ons team in een podcast serie over onze vier principes. Accountmanager Lisa vertelt je hoe onze circulaire gedachte achter No waste is.