The Next Decade

een diner op evenement

In 2022 bestaat The Food Line-up 10 jaar! Maar in plaats van terug te kijken, kijken we voorruit naar The Next Decade. Dat moet ook wel, want in 2050 woon jij samen met 10 miljard anderen op deze aarde en met onze huidige eetgewoontes kunnen we onmogelijk genoeg voedsel produceren om al die monden te voeden. Als B Corp catering bureau voelen wij ons verantwoordelijk en is het onze missie om de komende 10 jaar een betere keuze nóg lekkerder, makkelijker en leuker te maken – voor iedereen. Wij zetten onze tanden in de toekomst door onze nieuwe visie op events te laten proeven in een showcase van eetbare verhalen.

Wil je dit op jouw event?

Lees gauw verder en geniet van onze future proof line-ups voor een zakelijk evenement.

Elk event op je bord

We willen dat grote en abstracte woord ‘duurzaamheid’ behapbaar te maken. Vrij letterlijk, eten, drinken en service. Voor elk type zakelijk evenement bedenken we food line-ups op basis van onze vier principes: nog meer groentes, lokale expertise, minder verspilling en ontelbaar veel nieuwe ontdekkingen.

The Next Decade menu

Om dit (letterlijk) behapbaar te maken, bedachten wij food line-ups die jij kunt inzetten op je event.

Klik op de buttons voor een voorbeeld menu, meer info over het concept en toepasbaarheid voor jouw event. Nog andere wensen? We horen graag hoe we het voor jouw event op maat kunnen maken.

Van bodem tot bloem diner

We zetten onze tanden in de toekomst en dat doen we met (plant)aardig veel groenten. We serveerden een van bodem tot bloem diner, kleine gerechten gekookt door chef Gilbert Kolff.

Klik voor meer info >>

Tastemonials

Wij werken met chefs en cateraars die één keuken of één gerecht he-le-maal uitgespeeld hebben. Samen verzonnen we ‘Tastemonials’. Bestel een herinnering waar je trek, of nostalgie, of beiden van krijgt.  

Klik voor meer info >>

No Wasteland

Samen met onze chefs reststromen (a.k.a. afval) nieuwe waarde te geven en werken met innovatieve producenten die hun product grotendeels van waste maken. Ontdek de gerechten van van bananenschil, spareribs van reststromen groenten of een vissenkaak.

Klik voor meer info >>

Kitchen Crossovers

Of het nou duurzame innovatie is of juist de laatste food trend: we hebben het in ons netwerk. Met dit menu vieren we dat veel wereldkeukens op elkaar zijn geïnspireerd zoals Mexicaans x Koreaans BBQ gerecht.

Klik voor meer info >>

Brouw je eigen Gin – Bos bar

Houtbewerker, meubelmaker en stoker Joost brouwt van ieder blad, boom of type bloem wat jij aanwijst een eigen gin. Bijvoorbeeld een Nederlands natuurgebied of een oude boom die voor je kantoor staat. Voor ons brouwde hij een gin als ode aan het Westerpark.

Klik voor meer info >>

Glow in the dark ijsbar

Een van onze chefs, ijs maakster Janet maakte glow in the dark ice cream. En dan ook nog verantwoord: de glow komt van natuurlijke vitamine B poeder.

Klik voor meer info >>

Trek naar meer en wil je hulp bij het organiseren van een compleet conceptueel diner, jubileum of een ander zakelijk evenement? Wij helpen je samen met ons netwerk van chefs een unieke (duurzame) line-up voor jouw evenement te bedenken. We kunnen niet wachten op je bericht!

proostende mensen op een evenement
proostende mensen op een evenement
proostende mensen op een evenement