Al jaren haalt Carré het doek op voor de Freeks, de Joops en Karins. Maar deze zomer biedt het theater een podium aan de lekkerste lokale smaken en nieuwe makers in Amsterdam. Van zoet tot borrel. Made in Mokum. In een serie pop-up diners zetten we daarnaast de spotlight op die restaurants die vlak voor of tijdens de lockdown openden.

MAde in Mokum

In het voorjaar van 2021 mochten we samen met Koninklijk Theater Carré de heropening van hun waanzinnige terras op de Amstel plannen – om ‘m nog lekkerder te maken dan hij al was. En dat doen we o.a. samen met de toppers van team Baut Amsterdam, die van gebakje tot diner lokale smaken en nieuwe makers op het food menu zette. Inclusief een aantal van onze meest recente ontdekkingen.

tafel met eten op zomerterras van Carré
zomerterras met mensen van Carré
Samen aan de Amstel

Zakelijk excuus gevonden om te proosten? Ook dan vind je op deze iconische locatie de ultieme plek om samen te komen. Op het dobberende terras regelen we je complete borrel, lunch of diner met de beste hapjes en gerechten van lokale makers. En vang jij gegarandeerd elke zonnestraal. Meer weten? Neem contact op via events@thefoodlineup.nl.

Carré terras

chef maakt eten voor zomerterras Carré
chef maakt eten voor zomerterras Carré
chef raspt kaas over de gerecht van Carré
chef maakt eten voor zomerterras Carré
chef raspt kaas over de gerecht van Carré
hapjes geserveerd op tafel van het zomerterras

NIEUWS