We zetten onze tanden in de toekomst en dat doen we met (plant)aardig veel groenten. Er zijn tienduizenden eetbare plantensoorten op de aarde en in het westen eten we er slechts tientallen. Juist ook in the next decade willen we constant verrassen met geniaal goede groentes. Waardoor we vlees, vis en overmatig bewerkte vleesvervangers lekker in de vriezer kunnen laten. Beter voor de wereld, beter voor ons.
Wij bedachten een compleet diner van bodem tot bloem en laat jouw zakelijke event helemaal opbloeien. Benieuwd? Lees gauw verder.
Schuif aan bij het diner gekookt door chef Gilbert Kolff. Geniet in kleine gangen van gerechtjes geïnspireerd op van bodem tot bloem.
Zadenbrood met zadendip – op tafel brood met diverse Nederlandse zaden & pitten. Plant de zaadjes in de dip.
Spiraal van wortel en gele biet met raapjes, radijs, aardpeer, kruim van zuurdesem & daslookzout, kiemen & scheuten
Open ravioli met voorjaars bloemen & kruiden, Hollandse boontjes, prei, groene walnoot, olie van Douglasspar & madeliefkappers
Future proof friandises: pruim van biet en blokje eetbaar compost gemaakt van restanten van de bloemen, zaden, noten & kruiden.
⁃ Vanaf / aantallen: 50 – 500 gasten
⁃ Type event: sit down diner of walking dinner.
⁃ Voorbeeld menu: 3 -gangen diner incl. zadenbrood met zadendip
⁃ Resultaat: in welke groeicurve zit jouw bedrijf? Met de gerechten kan je een mooie doorvertaling maken van waar je organisatie staat. Of laat de groei en bloei zien tijdens een diner met relaties voor bijvoorbeeld een jubileum of andere bijzonder mijlpaal. Het diner leent zich voor thema's als duurzaamheid, toekomstgericht en is een ode aan Nederland en alle bijzondere ingrediënten van lokale bodem.
We helpen je graag door dit concept op maat te maken voor je evenement. Neem je contact met ons op?
Om je mee te nemen in onze gedachte achter dit menu, vertelt ons team in een podcast serie over onze vier principes. Marketeer Lisanne neemt je mee in onze gedachte over Plant(aardig) meer groente.