3x even anders aan de barbecue

22/7/2021

Burger, saté en wat worstjes die je maar aan niemand lijkt te kunnen slijten. Klinkt bekend, hé? Toch is BBQ al lang niet meer een shaslicksaus gedoopt vleesfestijn met pipse stokbroodjes kruidenboter. Met grote smokers en gruwelijk goede groentes stoken we de kolen op voor een nieuwe - en net wat duurzamere - BBQ. En deze smeulende alternatieven voor je klassieke stukkie vlees vinden wij hot, hot, hot.

Fiery Veggies

Barbecue is niet enkel een kooktechniek – it’s a way of living. En wie BBQ in het DNA heeft zitten weet het al lang: Grillen gaat niet alleen over grote stukken vlees. Geblakerde randjes en rokerige smaken doen het minstens net zo goed bij groentes. Ook volgens de professionele carnivoren van Smokey Goodness. Met hun Fiery Veggies barbecueën deze grillmeesters groentes in hun geheel voor een intense BBQ-smaak die zelfs de grootste vleeseters kunnen waarderen.

Nose to tail

Kipfilet komt van een complete kip. Klinkt logisch, hè? Tot je bedenkt dat wij in Nederland vooral voor de filetjes gaan. De rest van het kippetje verdwijnt in dierenvoeding of wordt geëxporteerd. Weg gedaan, terwijl er nog zoveel geniale gerechten van te maken zijn! Een Nose to Tail BBQ pakt dat helemaal anders aan. Hierbij bereid je een compleet dier - letterlijk van kop tot staart - aan het spit. Dat vraagt om wat expertise. En daarom roepen wij ook hierbij altijd de hulp in van de BBQ-kampioenen van Smokey Goodness. 100% goddelijk goed, 0% verspilling.

Alle burgers verzamelen!

Van classic beef burger tot circulaire plant-based patty of een fair visburger gemaakt van gamba’s met een ASC-keurmerk. De burgerboom van 2015 is terug! Maar we doen het anno 2021 net een tikkie duurzamer. Met onder andere deze drie van onze favorieten:

De circulaire burger
De circulaire no-waste burgers van Jack Bean worden gemaakt van pulp van slow pressed juices. Super sappig met pickled veggies en gekarameliseerde uien.

The Next Burger
Samen met Burgermeester ontwikkelden we de ultieme beef burger met 50% minder vlees. Want die andere helft, die komt van groentes. Getopt als cheeseburger op een brioche broodje is ’t je klassieke burger. Maar net even beter.

No-Beef Burger
Vlees zonder vlees. Tussen roze, zwarte en groene broodjes stopt Where’s the Beef de lekkerste plantaardige burgerpatty's. 

Zit je op hete kolen om een van deze barbecues te proberen op je volgende event of tijdens een teamdag? Ons vlammende salesteam kan je zeker verder helpen. Stuur ze een mailtje op events@thefoodlineup.nl of bel naar 020-261 5235.

geschreven door:

Marlies

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 14H
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787