WIJ PRESENTEREN: TABLE FOR 2

22/5/2020

1 juni, wie kijkt er niet naar uit? De dan geldende maatregelen maken het mogelijk om op nieuwe manieren samen te komen, weer echt ‘uit’ te zijn en mooie herinneringen te maken. Wij maken dat moment extra bijzonder en presenteren Table for two, de leukste avond uit bij iconische locaties in Amsterdam, verzorgd door spraakmakende chefs. Bijvoorbeeld een vijfgangen diner gekookt door BBQ-held Jord Althuizen in het Machinegebouw (Westergas) of een zeven zonden-diner met op maat entertainment van BIG Creative in de Vondelkerk. En helemaal corona proof.

Wij zagen dat iconische locaties zoals Felix Meritis en Westergas op dit moment leeg staan. Daarom sloegen wij de handen ineen met chefs, artiesten en de evenementenlocaties om Amsterdammers de kans te geven unieke herinneringen te maken in deze corona tijd.

Historische plek voor jezelf

Wat Table for two bijzonder maakt is dat bezoekers straks kunnen genieten van de mooiste evenementenlocaties waar normaal gesproken honderden mensen komen. ”We zullen (hopelijk!) nooit meer meemaken dat al deze prachtige locaties bijna leeg staan, juist daarom hadden wij behoefte er tijdelijk iets heel bijzonders van te maken.”, zegt Maartje Nelissen, mede-eigenaar van The Food Line-up. “Bovendien zijn deze plekken soms nog onbekend voor veel Amsterdammers, ook al komen ze er vaak langs. Het is dé manier om na maanden thuis zitten de stad opnieuw te ontdekken.” Deelnemende locaties zijn onder andere hidden gem Mayor Manor, Vondelkerk, Felix Meritis en Westergas. De locaties worden ingericht en aangekleed door Boozed event design.

Elk weekend in juni

Table for two wordt voor maximaal 30 gasten in Amsterdam op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen in juni georganiseerd. Alle corona maatregelen en richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd en zijn terug te vinden op de website. Bij succes wordt het initiatief verlengd en uitgebreid naar andere locaties en steden.

Vanaf 1 juni kan iedereen boeken via www.thefoodlineup.nl. Voor vragen kun je mailen naar tablefortwo@thefoodlineup.nl.

geschreven door:

Wil je ook een eigen unieke food line-up?

GAME CHANGING CATERING

Wil je geïnspireerd worden voor je volgende event? Schrijf je hier in voor updates van The Food Line-up

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

COntact

The Food Line-up BV
Nieuwe Hemweg 14H
1013 BG Amsterdam

(+31) 20 26 15 235
info@thefoodlineup.nl

Bedrijfsgegevens

BTW NL854680810B01
Rabobank 0102116792
IBAN NL60 RABO 0102 1167 92

KvK 62140787